Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Χάντερ: «Φόβος; Δεν υπάρχει αυτή η λέξη»

Άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο Οθέλο Χάντερ ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει η λέξη… φόβος!»
Η συνέντευξη του Χάντερ στη SportDay:
Για τα συναισθήματα του για το Final 4:
«Eίμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή την εμπειρία που θα ζήσω. Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδας σε ένα γήπεδο και εγώ είμαι μέλος μιας εξ αυτών. Είναι ένα από τα όνειρα κάθε αθλητή, όταν κάνει τα πρώτα του βήματα. Περιμενω πώς και πώς να ζήσω τους αγώες, το κοινό, να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να νικήσει ο Ολυμπιακός».
Για το αν το περίμενε στην πρώτη του χρονιά:
«Ήξερα πως έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν ένα άλμα στην καριέρα μου και είναι ευτυχές ότι συνδύασα την πρώτη μου χρονιά με ένα φάιναλ φορ. Είμαστε φτιαγμένοι για επιτυχίες και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να δουλέψουμε σκληρά».
Για το αν οι τραυματισμοί έκαναν πιο δυνατό τον Ολυμπιακό:
«Έχουμε σταματήσει να πανηγυρίζουμε. Σίγουρα πάιξαμε σπουδαίο μπάσκετ κατά διαστήματα. Γίναμε ακόμη καλύτεροι από τις αναποδιές, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν ..πόλεμο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι ο τελικός. Δεν πάμε στη Μαδρίτη για τη συμμετοχή».
Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ:
«Θα είναι πολυ σκληρό παιχνίδι. Το καλό είναι πως θα παίξουμε με όλους τους παίκτες υγιείς, αλλά και αυτοί έχουν δυναμώσει. Παίζουν το ίδιο δυνατά όπως και εμείς, έχουν ψηλά κορμιά που καλύπτουν τα ριμπάουντ και έχουν τρομερό ταλέντο στην επίθεση. Πρέπει να αντιπαρατάξουμε δύναμη και ενέργεια στο παρκέ από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».
Για το αν φοβάται κάποιον αντίπαλο:
«Φόβος; Δεν υπάρχει ούτε στο δικό μου λεξιλόγιο ούτε στης ομάδας αυτή η λέξη. Αν υπήρχε, καλύτερα να μην έπαιζα μπάσκετ και να έκανα μια άλλη δουλειά».
Για τις αντιδράσεις μετά το σουτ του Πρίντεζη στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα:
«Μπορώ να πω πως δεν το περίμενα έτσι και δεν το είχα ξαναζήσει. Ήταν λίγο ασυνήθιστο για μένα και αν το έβλεπα ως θεατής ίσως να το χαρακτήριζα και υπερβολικό. Στην πράξη μου άρεσε και ένιωσα όμορφα που τα είχαμε καταφέρει και το γιορτάσαμε με εκατοντάδες οπαδούς».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας:
«Γι’ αυτούς που θα έρθουν Μαδρίτη, να μας υποστηρίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν. Για τους υπόλοιπους, να είναι σίγουροι πως θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε νικητές και να μην τους απογοητεύσουμε».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: