Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ζήσης: «Μακάρι να το ξαναπάρω στη Μαδρίτη»

Ο Νίκος Ζήσης θυμάται την πρώτη του Ευρωλίγκα στη Μαδρίτη, το 2008 με την ΤΣΣΚΑ, κι εύχεται να το ξανασηκώσει με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ζήσης: «Μακάρι να το ξαναπάρω στη Μαδρίτη»
Ευχάριστες μνήμες ξυπνά στον Νίκο Ζήση η Μαδρίτη, καθώς εκεί πριν από επτά χρόνια κατέκτησε την Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ. Τώρα επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος ως παίκτης της πρωτάρας Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κι εύχεται να σηκώσει την κούπα ξανά.

«Ελπίζω να το πάρω και πάλι στη Μαδρίτη. Το πρώτο μου Final Four ήταν το 2008 και το είχαμε κατακτήσει με την ΤΣΣΚΑ. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκείνο το weekend. Μακάρι να γίνει και τώρα αυτό. Για να φτάσεις στο Final Four παίζεις για περίπου οκτώ μήνες, δίνεις σχεδόν 30 αγώνες και ταξιδεύεις σε όλη την Ευρώπη και είναι μεγάλη υπόθεση να κατακτήσεις τον τίτλο», τόνισε μιλώντας στον… συμπαίκτη του στην τουρκική ομάδα, Εμίρ Πρέλτζιτς.

Η συμβουλή που δίνει στους πρωτάρηδες σε Final Four; «Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου, να προσπαθήσεις να κάνεις το παιχνίδι σου, να επικεντρωθείς σε αυτό και να το διασκεδάσεις».

Τέλος… αποκαλύπτει: «Έχω αναμνηστικά από όλα τα Final Four, τα κρατώ στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη κι όταν σταματήσω θα ανοίξω όλα αυτά τα κουτιά και θα δω τι ακριβώς έχω μαζέψει».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: