Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Crash test: Άρης vs. ΑΕΚ!! (pics)

Ο Άρης θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και το gazzetta.gr αναλύει με infographics την πιο ενδιαφέρουσα σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League.
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα… Final 4, ωστόσο υπάρχει δράση και εντός συνόρων, με το πρώτο τζάμπολ των playoffs της Basket League να είναι προγραμματισμένο για σήμερα (13/5).
Η πιο ενδιαφέρουσα σειρά είναι δεδομένα αυτή ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας, αλήθεια, όμως, ποιος μπορεί να ξεγράψει την Ένωση;
Λίγες ώρες πριν το Game 1 ανάμεσα σε δύο ιστορικούς αντιπάλους, το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα και σας παρουσιάζει μέσω infographics τους αριθμούς, όπως και τους κορυφαίους παίκτες.
Όπως βλέπετε, ο Βεζένκοφ είναι το… Α και το Ω του Άρη,συνεπώς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση του νεαρού φόργουορντ. Από την άλλη, βλέπουμε πως πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της ΑΕΚ διαδραματίζει ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος όμως θα απουσιάζει από το πρώτο ματς κι ο Ντράγκαν Σάκοτα καλείται να βρει λύσεις.
Σε κάθε περίπτωση, η σειρά ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ είναι η πιο αμφίρροπη στον πρώτο γύρο των playoffs κι οι μάχες των δύο αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…


 
*Πηγή: gazzeta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: