Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Το μυαλό μας στην νίκη»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας και μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ αλλά και για το γεγονός πως θα παρευρεθεί ο Νίκος Λάσκαρης στο γήπεδο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως θα έρθει ο Νίκος Λάσκαρης στο γήπεδο του Άρη:
«Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον νέο επενδυτή του Άρη να ζήσει από κοντά αυτή την συγκλονιστική ατμόσφαιρα. Βέβαια, το μυαλό μου είναι περισσότερο στον αγώνα παρά σε όλα τα γύρω. Στα πλέι – οφ το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
 «Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί πολύ ποιοτικά και έχει ένα δυνατό ρόστερ. Η ομάδα μας αρχίζει να ρολάρει και επιστρέφει στην απόδοση που είχε πριν την διακοπή. Η διακοπή δεν ήταν ότι καλύτερο. Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πανάκριβο αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τα δύο πράγματα που ζητάει ο κόουτς είναι ενέργεια και συγκέντρωση και αυτά βγήκαν στο Ρέθυμνο».
Για την νίκη στο Ρέθυμνο:
«Ήταν σπουδαία νίκη βαθμολογικά γιατί μας χάρισε την είσοδο στη τετράδα. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα έδρας».
Για το αν θα έρθει κατευθείαν στο γήπεδο ο Νίκος Λάσκαρης:
«Θα έρθει πριν τον αγώνα και θα φύγει αμέσως μετά. Θα είναι η πρώτη φορά που τον γνωρίζω και ανυπομονώ και για αυτό. Πρέπει το Παλέ να «βράζει» και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο επενδυτής θα ζήσει αυτό από κοντά και ελπίζω να βγει και…. γουρλής»!
Για τον Νίκο Γκάλη:
«Θα είναι και ο Νικ Γκάλης στο γήπεδο και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό που θα βρεθεί ο μεγαλομέτοχος του Άρη με τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ και την σημαία της ομάδας. Βέβαια, ξαναλέω πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάντως ο Νικ δηλώνει έτοιμος για να παίξει! Τις προάλλες που τα είπαν με τον Πρίφτη στα γραφεία της ΚΑΕ μετά ο κόουτς είπε πως τον βλέπει έτοιμο για να μπει».
Για την πιθανότητα να γίνει σόλντ – άουτ:
«Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει το σόλντ – άουτ. Ελπίζω να γίνει, πρέπει να γίνει και αλίμονο να μην γίνει λέω εγώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: