Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Άρη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας και αναφέρθηκε στην πιθανότητα ανόδου του Άρη από την 2η θέση και την γενικότερη κατάσταση στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατ’ αρχάς έχουμε έναν αγώνα ακόμη την Κυριακή. Όταν τελειώσει και αυτός θα δούμε ποια είναι η κατάταξη της ομάδας και από Δευτέρα θα πράξουμε ανάλογα. Η προκήρυξη μπορεί να προβλέπει κάτι, υπάρχει όμως και ο ΚΑΠ που είναι ξεκάθαρος. Όταν πέφτει μια ομάδα από μια ανώτερη κατηγορία, ανεβαίνει από την κατώτερη. Τώρα αν προσπαθήσουν να κάνουν κάποιο πραξικόπημα τότε θα κινηθούμε νομικά. Δεν θα δεχθούμε καμία παρανομία και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας αν έχουμε στο τέλος την ατυχία να μην είμαστε πρώτοι.Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει βάλει τα λεφτά του και είμαστε τέσσερις μήνες που δεν μιλάμε για χρήματα. Είχαμε έναν άτυχο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα κάτι που δεν μας επιτρέπει να είμαστε μπροστά».

Για τον κίνδυνο ο Άρης να ζήσει άλλο ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας ως προς το σε ποια κατηγορία θα παίξει: «Θα μπορούσε η Football League και η ΕΠΟ να πάρουν νωρίτερα τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό του ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι καλοκαίρι χωρίς γολγοθά και το μόνο που θα ήθελα είναι φέτος να μην έχουμε γολγοθά και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό είναι που με ενοχλεί και όχι η Γ’ Εθνική. Γ’ Εθνική σημαίνει ξεκινάς από το μηδέν και χτίζεις κάτι για το μέλλον.  Η ροή που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια έδειχνε πως θα πηγαίνει προς τα εκεί και ακόμη χειρότερα. Φτάσαμε σε ένα καλό σημείο τους τελευταίους μήνες να θέλουν να έρθουν στην ομάδα όσους παίκτες ζητούσαμε. Θα παλέψουμε και με τον άλλον τρόπο, γιατί είναι δίκαιος και αν γίνει το βήμα θα είναι πολύ ωραία η επόμενη χρονιά για τον Άρη».

Για την εκκαθάριση: «Εκεί πάνε καλά τα πράγματα, αλλά καλύτερα είναι να το δούμε από Δευτέρα όταν θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, για να δούμε τι θα κάνουμε και με την εκκαθάριση και με την διαβάθμιση την οποία θα παλέψουμε αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα της Κυριακής».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Μπακούρας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: