Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Η Σουπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία!!

Σε επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-5 προχώρησε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός, λευκό από τον Παναιτωλικό, έκπληξη από τον ΠΑΟΚ που ψήφισε «ναι».

Η Σουπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία
Στο σύντομο Δ.Σ. που πραγματοποίησε σήμερα η Σούπερ Λίγκα αποφασίστηκε η μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1 έως 5, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ στις 20 του μήνα, όταν και έχουν προγραμματιστεί.

Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν έγινε κουβέντα λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με τη δικαιοσύνη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μόνος που δεν ψήφισε κάνοντας λόγο για «στρουθοκαμηλισμό την ώρα που αποκαλύπτεται η σήψη του Ελληνικού ποδοσφαίρου». Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη ψηφίζοντας την επικύρωση της βαθμολογίας. ενώ ο Παναιτωλικός «έριξε» λευκό.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Θα έχουμε κανονικά τα πλέι οφ και έχουν βγει και οι ώρες για τη διεξαγωγή τους. Η διαδικασία των πλέι οφ θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Θα γίνουν καλά παιχνίδια».

Από την πλευρά του Σάββας Θεοδωρίδης επικρότησε την στάση του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι έδειξε ότι είναι σοβαρή ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: