Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν με τα λεφτά του!!

Δεν είναι κόμμα ο ΠΑΟΚ που θα μπει στη Βουλή, που θα κάνει κυβέρνηση επειδή το θέλει ο λαός.
Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για την παοκάρα αν ήταν κόμμα, το Ποτάμι, το Βουνό, το Δάσος, η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Ακτή, η Χρυσή Αυλή να πετύχει τους στόχους του με το μπλα-μπλα.
Δεν κάνουν κάτι άλλο τα κόμματα εκτός από το να σαλιαρίζουν. Να παρλάρουν. Να υπόσχονται. Να κατηγορούν άλλους πολιτικούς.
Τι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ; Τίποτα. Και επειδή ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ με κοντά 11 εκ. ευρώ είπε το απίστευτο. Το απίστευτο των απίστευτων. Ότι είναι ημέρα ιστορική για τον ΠΑΟΚ.
Την Ιστορία ο ΠΑΟΚ την γράφει στο γήπεδο, όχι στην εφορία. Μετράει ότι τι πληρώνει, τι χρωστάει, τι ξοδεύει, όσο τι κάνει στο γήπεδο. Τι, λοιπόν, μπορεί να ελπίζει ο ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχό του όταν αυτός έχει καταδείξει στην πράξη ότι δεν ασχολείται σοβαρά με την ΠΑΕ. Κι αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από τις επιλογές του στους συνεργάτες του, ολότελα ακατάλληλους, και από τις αποφάσεις του, εντελώς ανεύθυνες, πρόχειρες. Όχι επενδυτικές και σε βάθος χρόνου.
«Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός» λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Και αποπροσανατόλιστος, λέω εγώ. Και δεν μπορείς να μιλάς για τα τρία προσεχή χρόνια του ΠΑΟΚ χωρίς να λάβεις υπ' όψιν πως πορεύτηκε η ομάδα επί Σαββίδη τα τρία προηγούμενα χρόνια. Συμπέρασμα. Δεν αλλάζει ο ΠΑΟΚ αν δεν αλλάξει ο Σαββίδης, θα συνεχίσει να κάνει την πλάκα του με τα λεφτά του ή, θα το πάει τούμπα το έργο.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ τον ΠΑΟΚ στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Σαββίδης, γράφει ο apodytiriakias.gr


Δεν είναι κατόρθωμα ότι ο ΠΑΟΚ, πιο σωστά ο Ιβάν Σαββίδης με 11 εκ. ευρώ περίπου ξεχρέωσε την ΠΑΕ. Επιτυχία θα πεις αν ο ΠΑΟΚ από το ταμείο του έβγαμε το πακέτο των 11 εκ. και το πλήρωσε. Από χρήματα, δηλαδή, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με την αξία του, με τις διακρίσεις τις αγωνιστικές.
Όπως επίσης θα πεις επιτυχία του μεγαλομέτοχου επειδή έβαλε το χέρι στην τσέπη, διότι αύριο, μεθαύριο τούτο το ποσό το επένδυσε σε μια κερδοφόρο εταιρεία. Όχι σε μια ζημιογόνο επιχείρηση.
Μπράβο στον Ιβάν Σαββίδη αν πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους ο ΠΑΟΚ, όχι επειδή ξεχρέωσε την εφορία. Αφεντικό έχει ανάγκη η παοκάρα, όχι φιλάνθρωπο.
Με την ευκαιρία, επειδή πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης και απάλλαξε από τα χρέη τον ΠΑΟΚ, είπε ότι η ομάδα θα εξελιχθεί μέσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης, όμως;
Ο ΠΑΟΚ, για να κάνουμε ταμείο, είναι πολύ μακρυά από την καλύτερη 20αδα των ομάδων που προέρχονται από Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία. Μήπως δεν τις υπολογίζει αυτές. Μήπως εννοεί τις καλύτερες 20 ομάδες της ανατολικής Ευρώπης.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: