Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κλείνει Φιρμίνο η Γιουνάιτεντ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Χόφενχαϊμ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ, με τον ατζέντη του παίκτη, μάλιστα, να επιβεβαιώνει για μεταγραφή σε ομάδα άλλης χώρας.

Κλείνει Φιρμίνο η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν κάτι παραπάνω από 25 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο Βραζιλιάνο, ποσό που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του γερμανικού συλλόγου.

Από την πλευρά του πάντως, ο ατζέντης του παίκτη Ρότζερ Γουίτμαν, δε θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με την παραμονή ή όχι του πελάτη του στην Bundesliga, ωστόσο, τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή σε ομάδα άλλης χώρας.

«Δε θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μείνει ο Ρομπέρτο στη Χόφενχαϊμ, όπως δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Bundesliga. Όμως, νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε μια μεταγραφή σε σύλλογο άλλης χώρας», ήταν τα λόγια του.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Χόφενχαϊμ, σημειώνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: