Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Και Νάπολι για Έμερι!!

Ένα απ’ τα πιο hot ονόματα προπονητών είναι ο Ουνάι Έμερι. Η Νάπολι (όπως και η Μίλαν) τον θέλει διακαώς ως αντί-Μπενίτεθ, ωστόσο είναι δύσκολη η υπόθεση. Πολλά θα εξαρτηθούν και… απόψε.

Και Νάπολι για Έμερι
Η Νάπολι ψάχνει προπονητή, η Μίλαν ψάχνει προπονητή και το όνομα του Ουνάι Έμερι (μετά και τη νέα επιτυχία του στη Σεβίλλη) είναι αυτό που παίζει πολύ δυνατά.

Οι «παρτενοπέι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα «γερό» ποσό στον επόμενο κόουτς τους, απ’ τη στιγμή που ο Ράφα Μπενίτεθ φεύγει (για τη Ρεάλ). Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγεται πως είναι έτοιμος και να πληρώσει τους Ανδαλουσιάνους και να προτείνει 3ετές συμβόλαιο στον Έμερι -με καλές αποδοχές- προκειμένου να τον πείσει να αφήσει την Ισπανία για την Ιταλία.

Βέβαια, μεγάλο ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει -σύμφωνα με τους Ιταλούς- και το αποψινό αποτέλεσμα των Ναπολιτάνων με τη Λάτσιο και κατά πόσο θα μπορέσουν να βγουν στο Champions League της επόμενης σεζόν (θέλουν μόνο νίκη). Σε ένα τέτοιο σενάριο, σίγουρα θα αποκτήσουν έξτρα… κίνητρο για τον 43χρονο εξαιρετικό προπονητή.

Όσον αφορά την Μίλαν (που περιμένει και τον Κάρλο Αντσελότι) τα πράγματα είναι πιο… περίπλοκα, διότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι -σε πρώτη φάση- δεν φέρεται πρόθυμος να τα… σκάσει και στη Σεβίλλη για να τον αφήσει να φύγει. Κι όλα αυτά, φυσικά, με τον Έμερι να ‘χει δηλώσει πως δεν… καίγεται να φύγει απ’ το πετυχημένο πλάνο και την… ομαδάρα που έχει φτιάξει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: