Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Βενγκέρ: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Το πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει η Άρσεναλ την επόμενη σεζόν, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει ότι αν η ομάδα του κινηθεί έξυπνα την περίοδο των μεταγραφών, τότε θα μπορέσει να το κάνει.

Βενγκέρ: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»
Σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας ότι η Άρσεναλ του χρόνου θα πιέσει για το πρωτάθλημα.

Ο Αλσατός τεχνικός, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Άστον Βίλα (4-0), ρωτήθηκε για τους μεταγραφικούς στόχους των «κανονιέρηδων», όμως δεν ήθελε να μιλήσει για ονόματα, παρά μόνο να επισημάνει ότι η ομάδα του έχει μία καλή βάση.

«Δεν έχω διάθεση να μιλήσω για μεταγραφές απόψε. Το μόνο που θέλω να αγοράσω αυτή τη στιγμή, είναι ένα ποτό για τους παίκτες μου. Θα δούμε τι θα γίνει την περίοδο των μεταγραφών όμως η ομάδα έχει μία καλή βάση», ήταν τα λόγια του 65χρονου που στη συνέχεια ανέφερε ότι η Άρσεναλ πρέπει να κινηθεί έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι.

«Έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο να προετοιμαστούμε καθώς φέτος δε θα παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και πρέπει να δείξουμε έξυπνοι στο μεταγραφικό παζάρι», είπε ο Γάλλος προπονητής που τόνισε ότι οι «κανονιέρηδες» θέλουν να κατακτήσουν την Premier League την επόμενη σεζόν.

«Φυσικά και μπορούμε να πιέσουμε του χρόνου για το πρωτάθλημα. Γιατί όχι; Το έχουμε κατακτήσει ξανά στο παρελθόν και είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε και πάλι. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όμως δεν ξέρουμε πόσο καλές θα είναι οι άλλες ομάδες την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ που τέλος τόνισε ότι «κλειδί» για να καταφέρει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα θα είναι η συνέπεια που θα δείξει.

«Όλα έχουν να κάνουμε με τη συνέπεια στο κορυφαίο επίπεδο και έχουμε δείξει τέτοια σημάδια τον τελευταίο καιρό. Στο παρελθόν, όταν είχαμε κερδίσει πρωταθλήματα, καταφέραμε μέχρι και να μη χάσουμε για 49 παιχνίδια. Κανείς άλλος δεν το έχει κάνει. Όταν έχουμε αυτοπεποίθηση και ποιότητα, τότε μπορούμε να είμαστε και συνεπείς», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: