Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ιδιαίτερος είναι ο αποψινός του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

#40 αγώνες για τα Play Offs συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Δικέφαλος στην έβδομη συμμετοχή του έχει πλέον 39 αγώνες (18 νίκες – 6 ισοπαλίες – 15 ήττες) με τα γκολ να είναι 42-39 υπέρ του ΠΑΟΚ. Δύο φορές ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των play offs, ενώ ακόμη δύο τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Υπάρχει ακόμη μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.

#5η φορά θα συναντηθούν ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την διαδικασία των Play Offs του πρωταθλήματος της Super League και ο Δικέφαλος μόνο την περσινή σεζόν κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στα τρία προηγούμενα είχε ηττηθεί.

#Το 2008-09 έγινε η πρώτη τους συνάντηση (4-1) και ακολούθησαν ακόμη δύο 2010-11 (1-0) και 2011-12 (2-0). Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε σκοράρει το 2008-09 με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν αυτός που στο 84? σημείωσε το γκολ της ισοπαλίας που πήρε ο ΠΑΟΚ.

#Στα τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό έχει σημειώσει δύο γκολ, το ένα είναι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το άλλο του Ηλία Αναστασάκου την σεζόν 2008-09. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: