Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μπερίσα: «Μάλλον γυρίζω στη Ρόμα…»


Ο Βαλμίρ Μπερίσα δήλωσε πως το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό τον εξέλιξε σαν παίκτη και άνθρωπο, αλλά παρουσιάστηκε βέβαιος πως θα επιστρέψει στη Ρόμα κι αυτή θα ορίσει τη μοίρα του.

Μπερίσα: «Μάλλον γυρίζω στη Ρόμα…»
Ήρθε στην Ελλάδα σαν μεγάλο ταλέντο, αλλά ο Βαλμίρ Μπερίσα δεν κατάφερε να δικαιώσει τη φήμη του. Ο Σουηδός φορ μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα εκτίμησε πως ο χρόνος του στον Παναθηναϊκό τελειώνει και θα επιστρέψει στη Ρόμα, όπου και ανήκει. Πάντως από το πέρασμά του από το «τριφύλλι» θεωρεί πως πήρε αρκετά εφόδια για το μέλλον του.

«Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχα μείνει στην Σουηδία. Σίγουρα εδώ στην Ελλάδα έχω βελτιωθεί. Τώρα είμαι καλύτερος παίκτης. Θα μπορούσα να διεκδικήσω τον χώρο μου σε κάθε ομάδα στα κυριότερα πρωταθλήματα αλλά είχα τα ίδια συναισθήματα και όταν ήμουν στην Ρόμα.

Το να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό με εξέλιξε σαν παίκτη και μου έδωσε κάποια εμπειρία. Απέδειξε ότι μπορώ να είμαι μέλος μιας ομάδας που όλοι σέβονται. Νομίζω ότι έχω ισχυρή "προσωπικότητα" για την ηλικία μου και μετά από αυτή την εμπειρία έχω κερδίσει και άλλο. Από την άλλη δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ηλικία μου που παίζουν μόνιμα στις ομάδες τους.

Τι θα γίνει το καλοκαίρι; Πιθανότατα θα γυρίσω στην Ρόμα για να βρεθώ στην προετοιμασία και αν όλα πάνε καλά τότε θα μπορούσα να μείνω στην Ιταλία. Διαφορετικά θεωρώ ότι θα με παραχωρήσουν κάπου ως δανεικό. Πρέπει να ταιριάξουν πολλά πράγματα για να δείξει κάποιος ότι αξίζει να μείνει σε ένα κλαμπ
», τόνισε ο 19χρονος άσος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: