Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Οι… «party animals» του ΝΒΑ!!

Στην Ελλάδα έχουμε τα μπουζούκια… Στις ΗΠΑ δεν είναι τόσο «σκληροπυρηνικοί» και οι παίκτες όταν θέλουν λίγο να ξεσκάσουν πηγαίνουν σε νυχτερινά κλαμπ. Μερικοί ίσως πιο συχνά απ’όσο θα έπρεπε!

Οι… «party animals» του ΝΒΑ

Καρμέλο Αντονι, Μέτα Ουόρλντ Πις, ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μόνο μερικοί από τους ΝΒΑερς που το ρίχνουν συχνά έξω. Ας δούμε μερικούς από αυτούς…

Οι μέρες της δόξας του Μάικλ Τζόρνταν στα παρκέ έχουν περάσει από καιρό αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει πολύ συχνά να διασκεδάζει με καλούς του φίλους στα κλαμπ… Τζέι Ζ και Κρις Πολ είναι δύο από τους “κολλητούς” με τους οποίους διασκεδάζει…
5181-michael-jordan-jayz-c


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λατρεύει τη μουσική και ακόμη περισσότερο τον χορό και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει εκτός αλλά και εντός παρκέ. Αν ο “βασιλιάς” δεν το ρίξει έξω τότε… ποιος;
20130907-175151

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Τζέιμς Χάρντεν… Φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν, βρέθηκε μια ανάσα από τους τελικούς και το βραβείο του MVP αλλά δεν τα κατάφερε. Είπε να… πνίξει λίγο τον πόνο του!
20130907-175302

Ο Μέτα Ουόρλντ Πις είναι ο πλέον “καλοπερασάκιας” του ΝΒΑ! Του αρέσουν τα ποτά και τα ξενύχτια και δεν το κρύβει. Υποθέτουμε οτι και στην Ιταλία όπου βρέθηκε για λογαριασμό της Καντού, άφησε αρκετό χρήμα στα νυχτερινά μαγαζιά!
20130907-175736

Ο Λαμάρ Οντομ είναι… παιδί του Λος Αντζελες! Ειδικά μετά τον γάμο του με την Κλόι Καρντάσιαν, έμαθε τα κλαμπ ακόμη περισσότερο και του δίνει και καταλαβαίνει!
Lamar_Odom

Τζέι Αρ Σμιθ, Ρούντι Γκέι και Αμάρε Στάνταμαϊρ… Απίθανο τρίο ΝΒΑερς που μπορούμε εύκολα να τους φανταστούμε να τα “σπάνε” στα κλαμπς του Λας Βέγκας!

Screen-Shot-2015-05-06-at-12.21.02-PM

Ο Σακίλ Ο’Νιλ ξέρει να το γλεντάει και είχε την ευκαιρία να εξελίξει το… χόμπι του. Και χορεύει και ραπάρει κάνει και τον D.J. και κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα! 


Shaq-behind-the-DJ-booth-at-Chateau-Nightclub-Rooftop1-753x502

Μερικές φορές, ίσως με μερικά ποτά παραπάνω, μπορεί η διασκέδαση να πάρει λίγο άσχημη τροπή… Αυτό συνέβη και σε ένα κλαμπ όταν ο Στιβ Φράνσις και ο Στέφεν Τζάκσον πιάστηκαν στα χέρια!


stephen-jackson-choking-steve-francis

Ο Στιβ Νας μάλλον δεν “σηκώνει” πολύ το αλκοόλ και αυτό φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει να πει ο… “ποιητής” αλλά μάλλον ούτε ο ίδιος καταλάβαινε τι έκανε στο συγκεκριμένο πάρτι!

steve-nash


Καρμέλο Αντονι, Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κρις Πολ… Αν έπαιζαν στην ίδια ομάδα ίσως είχαν ήδη ένα “δαχτυλίδι”. Δεν παίζουν όμως και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να το διασκεδάζουν παρέα τα βράδια!
μελο

Ποιος δεν θυμάται το τρελό πάρτι των άσων των Σπερς και τον Τιμ Ντάνκαν να παίρνει “σηκωτό” τον Ααρον Μπέινς!


σπερςΠηγή:www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: