Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Βεζένκοφ: «Το καλοκαίρι θα είναι… μεγάλο»

Για το μέλλον του μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, την προοπτική του ΝΒΑ ή της Ευρώπης αλλά και την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που επισήμανε πως προς το παρόν σκέφτεται μόνο τον Αρη.

Ο νεαρός άσος του Αρη, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα slamnroll.com, δήλωσε…
Για την ημιτελική σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό και το τι μπορεί να κάνει ο Αρης, ανέφερε: «Όχι πολλά πράγματα. Θα είμαστε πιο παθιασμένοι και θα βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Φυσικά, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα ελεύθερα σουτ, πράγμα που δεν κάναμε στα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Ενδεχομένως, αυτά δεν θα φανούν αρκετά, αλλά θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι».
Για το μέλλον του μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είπε: «Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι προς το παρόν είμαι αφοσιωμένος στον Άρη και το πώς θα τελειώσουμε τη σεζόν. Στη συνέχεια, θα δούμε. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο. Θα εξετάσω όλες τις πιθανές προτάσεις, θα μιλήσω και με τον Άρη και το μάνατζερ μου και θα πάρω την απόφαση».
Για το ΝΒΑ ή ποια προοπτική τον ενθουσιάζει περισσότερο, πρόσθεσε: «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο και πρόκληση για κάθε αθλητή. Τώρα όμως πρέπει να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να γίνω ακόμη πιο καλός στα δυνατά μου σημεία. Το ΝΒΑ, όπως είπα, είναι όνειρο ζωής και γι’ αυτό κάνω τα πάντα για να βελτιωθώ. Όσον αφορά στην Ευρώπη, ας μην κρυβόμαστε: η ACB είναι σπουδαίο πρωτάθλημα. Ωστόσο, κάθε μεγάλο πρωτάθλημα έχει ενδιαφέροντα στοιχεία».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: