Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Έρχεται ο Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό!

Την ερχόμενη Τρίτη πιάνει… λιμάνι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, για χάρη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού και αμέσως ξεκινάει τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έρχεται ο Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό
Απ’ την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, όταν και θα φτάσει στον Πειραιά ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής θα παρουσιαστεί την Τρίτη απ’ τους «ερυθρόλευκους», με τη συμφωνία να είναι για 1+1χρόνο. Αμέσως θα αρχίσει και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, αφού υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Ο Κοβάτσεβιτς έχει πάρει ήδη μια πρώτη εικόνα απ’ την ομάδα και έχει γνώμη για το υλικό που υπάρχει σ’ αυτήν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και μεταγραφές.

Στο επίκεντρο, φυσικά, είναι το θέμα με τις ξένες του Ολυμπιακού, εφόσον δεν υπήρξε ικανοποίηση απ’ τις περσινές επιλογές. Η σερβική αγορά μοιάζει η επικρατέστερη για να αναζητηθεί ενίσχυση για τις «ερυθρόλευκες», αφού είναι αυτή που γνωρίζει καλά ο Κοβάτσεβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: