Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σέργουντ: «Περισσότερο ποιοτική ομάδα η Άρσεναλ»

Ο Τιμ Σέργουντ δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την βαριά ήττα (4-0) από την Άρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου, δηλώνοντας πως η Άστον Βίλα ήταν κατώτερη των περιστάσεων απέναντι σε μια πολύ πιο ποιοτική, από την ίδια, ομάδα.
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Έχει τρομερούς παίκτες και πολύ περισσότερη ποιότητα από την δική μας.
Προφανώς όταν έχει κιτρινιστεί όλο το κέντρο σου, αλλά και ο δεξιόςσου μπακ, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είναι παιχνίδι-μάθημα για εμάς. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα στην συνέχεια. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν πως να είναι νικητές. Φυσικά και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση.
Ο Σάντσες σκόραρε ένα μοναδικό τέρμα για το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, αλλά ήμασταν τυχεροί που δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίτερα. Κρατήσαμε για λίγο. Έπρεπε να κρατήσουμε τουλάχιστον το 3-0. Το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος ήταν κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή» ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: