Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Tο χειροκρότημα στην καλύτερη ΟΜΑΔΑ εντός γηπέδου!!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την γεμάτη Λεωφόρο απόψε και το χειροκρότημα, που αξίζει και θα εισπράξει από τον κόσμο της η καλύτερη ΟΜΑΔΑ του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδο!
Σήμερα στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σφραγίσει την παρουσία του στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, οι νίκες με Αστέρα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ , η επικείμενη μεταγραφή του Εσιέν και η προοπτική που υπάρχει για τη νέα περίοδο έχουν «φτιάξει» τον κόσμο για πρώτη φορά τόσο πολύ την τελευταία τριετία.
ADVERTISEMENT
Η Λεωφόρος αναμένεται να γεμίσει απόψε και όσοι πάνε θα πάνε, για να χειροκροτήσουν την ομάδα και τον προπονητή, για την φετινή προσπάθεια, που έκαναν , αλλά κυρίως, για την ωραία μπάλα που έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Όταν είσαι ο Παναθηναϊκός μόνο όταν παίρνεις τίτλους πρέπει να χαίρεσαι, αυτή είναι η αλήθεια.
Αλλά αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος στην κορυφή δεν θα υπάρξει αλλαγή. Με τις τωρινές συνθήκες όσοι Εσιέν και να έρθουν πρωτάθλημα δεν μπορείς να πάρεις. Ο κόσμος αναγνωρίζει και την προσπάθεια της ομάδας και σήμερα πάει στο γήπεδο με καλή διάθεση , με γιορτινή διάθεση, για να χειροκροτήσει την καλύτερη ΟΜΑΔΑ τους πρωταθλήματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και με την ελπίδα, ότι με όλα αυτά, που γίνονται δικαστικά τον τελευταίο καιρό θα αποδοθεί δικαιοσύνη και τη νέα περίοδο το πρωτάθλημα θα αρχίσει με άλλες συνθήκες. Και όντως αυτή η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων, όσων πάνε σήμερα στο γήπεδο. Αυτός ο Παναθηναϊκός εκμπέμπει υγεία , εξελίσσει παίκτες , φέρνει παίκτες παγκόσμιας κλάσης , όπως ο Εσιέν Μάιο μήνα.
Εχει πλάνο στο γήπεδο και στον προγραμματισμό και χαίρεσαι να πάς να τον δεις . Σε γεμίζει σαν ομάδα. Για αυτούς τους λόγους σήμερα το χειροκρότημα του κόσμου σε αυτή την ομάδα και τον προπονητή είναι η δικαίωση για την προσπάθεια όλων στην ομάδα κόντρα στην εγκληματική οργάνωση…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: