Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κατηγορούν Τσιρίλο, «ασπίδα» από Ρετζίνα!


Δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Μπρούνο Τσιρίλο σε επεισόδιο με άνδρα ασφαλείας στον αγώνα μπαράζ μεταξύ Μεσίνα και Ρετζίνα, αλλά η ομάδα του υπερασπίζεται τον Ιταλό αμυντικό.

Κατηγορούν Τσιρίλο, «ασπίδα» από Ρετζίνα
Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα μπαράζ απέναντι στη Μεσίνα, η Ρετζίνα κατάφερε να επικρατήσει 1-0 και να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας. Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε να αρχίσει μισή ώρα, καθώς υπήρξαν συμπλοκές ανθρώπων των δύο ομάδων στα αποδυτήρια.

Ιταλικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Μπρούνο Τσιρίλο, γνωστός από τη θητεία του σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, επιτέθηκε σε έναν άνδρα ασφάλειας, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πάντως η Ρετζίνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υψώνει ασπίδα προστασίας στον 38χρονο άσο. «Η διοίκηση της Ρετζίνα αρνείται κατηγορηματικά τα περί επίθεσης του Μπρούνο Τσιρίλο σε βάρος άνδρα της ασφάλειας στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με τη Μεσίνα. Όσα αναφέρονται στον Τύπο είναι αβάσιμα και ο Μπρούνο Τσιρίλο επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του για την υπεράσπιση του ονόματός του», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρετζίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: