Κυριακή 31 Μαΐου 2015

«Ναι μεν, αλλά» από Γκιρτζίκη σε Κάλας!!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας ανθρώπων του Αρη με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων μπαράζ, σε περίπτωση εθελούσιου υποβιβασμού ΟΦΗ και Νίκη Βόλου. Συγκρατημένη αισιοδοξία για δικαίωση στους «κιτρινόμαυρους».

Η αποστολή του Αρη με επικεφαλής τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλεξ Κάλας, αλλά και τους Λάζαρο Παπαδόπουλο (μέλος ΔΣ ΠΑΕ Αρης) και Χρήστο Γρόλλιο (νομικός σύμβουλος), προέβη στην επισήμανση της νομιμότητας που επιβάλλει τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ, σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις στο νέο πρωτάθλημα της Football League που προβλέπει 20 ομάδες. Από τη δική του πλευρά, ο κ. Γκιρτζίκης αναγνώρισε πως ο ΚΑΠ είναι στο πλευρό του Αρη, αλλά από την άλλη, υπογράμμισε πως δεν μπορεί να πάρει μόνος του οποιαδήποτε απόφαση. Αντ' αυτού επεσήμανε στους ανθρώπους του Αρη πως η οποιαδήποτε απόφαση θα προκύψει από το ΔΣ της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ή ακόμη και... παραδοχή αν προτιμάτε, η πλέον κρίσιμη ημερομηνία, είναι αυτή της 10ης Ιουνίου. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι άνθρωποι του Αρη αποφάσισαν να ετοιμάσουν άλλη μια επιστολή, πολύ πιο αναλυτική αυτή τη φορά, η οποία θα αποσταλεί στην ΕΠΟ και θα τεθεί υπόψη του νομικού τμήματος, που είναι αυτό που θα εισηγηθεί σχετικά στο διοικητικό συμβούλιο. Οπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι έτοιμη σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί, λίγο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση του Κάλας για τις ΗΠΑ, ενώ θα αποσταλεί στην ΕΠΟ την Τρίτη.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: