Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα ο Ηρακλής!!

Μετά από 4 χρόνια... περιπλάνησης σε ερασιτεχνικό, Γ' και Β' Εθνική, ο Ηρακλής γυρίζει εκεί που ανήκει! Το 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου τον φέρνει με το... 1,5 πόδι στην Σούπερ Λίγκα! 1 βαθμό θέλει για... μαθηματική άνοδο.  
Το γκολ του Λουκίνα στο 4' ήταν υπέρ-αρκετό στον Ηρακλή για να βρεθεί με το... 1,5 πόδι στη Σούπερ Λίγκα καθώς στα 3 ματς που απομένουν θέλει μόλις 1 βαθμό για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Για να γυρίσει μετά από 4 χρόνια εκεί που ανήκει! Ο «Γηραιός» ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με το... καλημέρα έφτασε στο γκολ. Ο Ρομάνο βρήκε με ωραία μπαλιά τον Λουκίνα και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κολίτση για το 1-0.
ADVERTISEMENT
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν έφτασαν ποτέ σε δεύτερο τέρμα, παρά τις ευκαιρίες που είχε. Ο Λουκίνας έπεσε πάνω στον Κολίτση στο 12', ενώ στο 24' σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος... έβγαλε άλλο ένα του φορ του Ηρακλή στο 45', ύστερα από νέο συνδυασμό με τον Ρομάνο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και σπατάλησαν μερικές ακόμα ευκαιρίες. Πιο αξιόλογες ήταν στο 57' και στο 59'. Στην πρώτη ο Μπουκουβάλας έβγαλε τη σέντρα και ο Πασάς αστόχησε με κοντινή κεφαλιά, ενώ στη δεύτερη ο Κολίτσης απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ στο διαγώνιο σουτ του Κυριακίδη.
Έτσι, το 1-0, όπως προαναφέραμε, έμεινε μέχρι τέλους, έδωσε στον Ηρακλή τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στο Καυτανζόγλειο, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια... περιπλάνησης σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, Γ' και Β' Εθνική οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα.
Βέβαια, για να γίνει αυτό και μαθηματικά, χρειάζεται ένας βαθμός την επόμενη αγωνιστική στο ματς κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Παναχαϊκη την προσεχή Τετάρτη (3/6) στην Κόρινθο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιάμπαρης, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης (68' Τσιλιανίδης), Ρομάνο (80' Σιατραβάνης), Ιντζόγλου, Πασάς (91' Ρουγκάλας), Λουκίνας.
Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσης, Μαργαρίτης, Καρράς (80' Κεσίδης), Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης (86' Ντινόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (55' Νικολιάς), Θέος.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: