Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Την «σκότωσε» και ανέβηκε!! (video)

Παλικαρίσια άνοδο στην Eredivisie πήρε η Ρόντα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 στην παράταση της Μπρέντα στο φινάλε των πλέι οφ ανόδου, στέλνοντάς την στην δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Την «σκότωσε» και ανέβηκε! (video)

Η Μπρέντα από την άλλη, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σε κανένα σημείο την υπεροχή που της έδωσε το 1-0 του πρώτου ματς. Παρότι «αγκάλιασε» την πρόκριση στο έκτο λεπτό της παράτασης δεν κατάφερε να την κρατήσει και υποβιβάστηκε απ’ την μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Δεύτερη χρονιά στην Β’ κατηγορία θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τη Ρόντα, η οποία μπήκε αποφασισμένη να πάρει την άνοδο και το κατάφερε, με τον Παουλίσεν στο 43’ να πετυχαίνει το τέρμα που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.



Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Μπρέντα, όταν στο 72’ ο Σέουντις είδε την κόκκινη κάρτα, όμως μέσα σε εννιά λεπτά η αποβολή του Σουίνκλς επανέφερε την αριθμητική ισορροπία και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Ένα τυχερό γκολ για την Μπρέντα, όταν η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του φαν Χιφτ και κατέληξε στα δίχτυα, έφερε τους γηπεδούχους «αγκαλιά» με την πρόκριση. Η Ρόντα βέβαια, διαμαρτυρήθηκε για το γκολ, θεωρώντας πως δεν πέρασε τη γραμμή, όμως ο διαιτητής την έστειλε στη σέντρα.



Ο… κατά λάθος σκόρερ διόρθωσε σύντομα το λάθος του όμως και αποδείχτηκε ο μοιραίος παίκτης του αγώνα, αφού στο 110’ έστειλε τη μπάλα στα… σωστά δίχτυα και την ομάδα του στην Eredivisie.






Πιο εύκολα πανηγύρισε η Γκράαφσαπ, η οποία επικράτησε 1-0 της Φόλενταμ στον επαναληπτικό, μετά τι 0-0 του πρώτου ματς. Με σκόρερ των Βερμέι η ομάδα του Ντέτινγκεμ επέστρεψε στην Eredivisie τρία χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: