Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Δείτε τις επιλογές των Γιάννη Αναστασίου και Γιώργου Γεωργιάδη για την αναμέτρηση της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει το Champions League και ο ΠΑΟΚ να μείνει ζωντανός και για Europa.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ενδεκάδα Τούμπας κατεβάζει ο Παναθηναϊκός κι απόψε στη Λεωφόρο, με τον Μπεργκ να μένει στον πάγκο κι ενώ το τριφύλλι ξέρει πως με νίκη ή και ισοπαλία κλειδώνει το Champions League (οι πιθανοί αντίπαλοί του).

Κάτω απ’ την εστία θα ‘ναι ο Στιλ, δεξί μπακ ο Μπούρμπος, αριστερά ο Νάνο και δίδυμοστο κέντρο της άμυνας οι Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης.

Στον άξονα θα παίξουν οι Κουτρουμπής, Ζέκα και Πράνιτς, με τον Νίνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Μαυρία στο δεξί και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης (φυσικά οι επιθετικοί θα αλλάζουν συνεχώς θέσεις).

Απ’ την άλλη, ο Δικέφαλος του βορρά έχει αρκετά προβλήματα, ενώ μένουν στον πάγκο και παίκτες που λογίζονται ως βασικοί. Κάτω απ’ την εστία θα βρεθεί ο Ιτάνζ, δεξί μπακ ο Κίτσιου, αριστερό ο Σκόνδρας και δίδυμο στόπερ οι Τζαβέλλας, Βίτορ. Ο Ρικάρντο Κόστα λογικά θα πάει «κόφτης» με τους Κάτσε και Μαντούρο δίπλα του. Στο ένα «φτερό» της επίθεσης ο Σαββίδης, στον άλλο ο Περέιρα και μοναδικός προωθημένος ο Κουλούρης.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Ταυλαρίδης, Σίλντεφελντ, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Μαυρίας, Καρέλης

Στον πάγκο του τριφυλλιού: Κοτσόλης, Λαγός, Μπέργκ, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Δώνης, Ντίνας

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Περέιρα, Βίτορ, Κουλούρης, Ρικάρντο Κόστα, Κάτσε, Κίτσιου, Σαββίδης

Στον πάγκο του Δικεφάλου: Γιακουμής, Ρατς, Παπαδόπουλος, Μακ, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: