Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Σπουδαίο αυτό που πετύχαμε»

Την επιτυχία του Πανσερραϊκού που από την Κυριακή ανήκει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο «χρυσός» σκόρερ στο χθεσινό ματς, Θανάσης Γκόγκας.

«Σπουδαίο αυτό που πετύχαμε»
Ένα και καλό. Ο Θανάσης Γκόγκας, ο οποίος σημείωσε την Κυριακή κόντρα στη Δόξα Δράμας το γκολ (1-0) που έστειλε τον Πανσερραϊκό στη Football League, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Χαρακτήρισε σπουδαίο το επίτευγμα της ομάδας του, που τερμάτισε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής πάνω από Άρη και Καβάλα μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά μίλησε στους Μάνο Ζερβάκη, Βαγγέλη Νερατζιά για:

-την άνοδο του Πανσερραϊκού: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αυτό που πετύχαμε ήταν σπουδαίο. Δεν είναι μόνο ότι ξεφεύγουμε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι είχαμε και μεγάλους αντίπαλους στον όμιλο μας, όπως ο Άρης και η Καβάλα. Πολλά ακούγονται για το τι γίνεται στα παιχνίδια, αλλά η Δόξα Δράμας έπαιξε για την ιστορία της χθες. Έγινε ωραίο παιχνίδι, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Είχαμε πολύ σταθερή πορεία. Κάναμε βέβαια και κάποια μικρή κοιλία. Σίγουρα υπήρχε και ο φόβος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας, αλλά έχουμε ρόστερ με έμπειρους παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα ήταν η διοικητική ηρεμία που υπήρχε και δεν το συναντάμε συχνά στις ομάδες. Δεν είχαμε πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι. Θεωρώ ότι δεν την ανέλαβα τυχαία την ομάδα αυτά τα έξι άτομα.

Νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι παράξενο πρωτάθλημα. Είναι το βάρος της φανέλας του Πανσερραϊκού τέτοιο που δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι κάτι άλλο».

-Αν θα κάνει νέο συμβόλαιο με τη νυν ομάδα του: «Δεν το γνωρίζω. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Ούτως ή άλλως λίγο πολύ όλοι θα κάνουν συζήτηση για νέο συμβόλαιο τώρα που επιστρέψαμε σε επαγγελματική κατηγορία. Προς το παρόν αυτό που κάνουμε είναι να πανηγυρίζουμε την επιτυχία μας. Νιώθω καλά, δυνατός και αν δω ότι δεν μπορώ άλλο θα σταματήσω».

-Τα όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια που είναι ποδοσφαιριστής: «Όσο περνούν τα χρόνια σκέφτομαι τα συναισθήματα που έχω ζήσει και τα κοντράστ συναισθημάτων που υπήρξαν. Εμείς που ζήσαμε χθες από κοντά αυτό που συνέβη ξέρουμε ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν και οι στενοχώριες. Όπως και με τον Ακράτητο πριν λίγα χρόνια που δεν καταφέραμε να προβιβαστούμε στη Super League».

-Το αν νιώθει καλύτερα με τα χρόνια όπως άλλοι συνάδελφοι του: «Το ίδιο βιώνω και εγώ. Όσο κυλάνε τα χρόνια πιστεύεις πιο πού στα πόδια σου και απαλλάσσεσαι από το άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: