Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Φόρτσαρε ο Μπαρμπόσα… να γκαζώσει και η ΑΕΚ!!

Στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μπήκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που ξεπέρασε το αιμάτωμα. Χωρίς προβλήματα η 19άδα του Δέλλα, που περιμένει αλλαγή! Μπλόκο σε Ηρακλή για εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.

Φόρτσαρε ο Μπαρμπόσα… να γκαζώσει και η ΑΕΚ
Πανέτοιμη θα είναι η ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, μπήκε κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις (από το αιμάτωμα που υπέστη στην Λάρισα) στην προπόνηση της Δευτέρας και ο Τραϊανός Δέλλας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε όλους του τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και δεν είχε κάποιο απρόοπτο πριν το ματς της Τετάρτης (20/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Εκτός, για λόγους τακτικής, έμειναν οι Ρόβας, Ντούνης και Πεταυράκης, ενώ όπως αναμενόταν ο Μιγκέλ Κορδέρο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να μπει στην 19άδα.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σαρρής, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης, Κρισάντους

«Κιτρινόμαυρο»… αποκλειστικά το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι

Επίσης, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα της επόμενης αγωνιστικής όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή. Όπως και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο «Καυταντζόγλειο», έτσι και σε αυτό που ακολουθεί, η Αστυνομία έβαλε «μπλόκο» στην έκδοση εισιτηρίων για φιλοξενούμενους. Στην προκειμένη περίπτωση, ο «Γηραιός» δεν θα έχει κόσμο στο πλευρό του στο ΟΑΚΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: