Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Χρεοκοπημένος, άστεγος και αγνοούμενος!!

Ο πρώην γκολκίπερ της εθνικής Γερμανίας (σ.σ.: Δυτικής) και της Μάντσεστερ Σίτι, Έικε Ίμελ είναι απένταρος, άστεγος και εξαφανισμένος.
Εις βάρος του 54χρονου σήμερα Ίμελ εκτιμάται πως εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έκανε σπουδαία καριέρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ (1978-1986) και Στουτγκάρδη (1986-1995), ενώ πέρασε για μία διετία και από την Μάντσεστερ Σίτι (1995-1997).
Ο Ίμελ τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς λόγω του πάθους του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τον τζόγο αδυνατεί να αποπληρώσει τα χρέη του.
Μάλιστα σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο του επιβλήθηκε πρόστιμο, καθώς δεν κατέβαλλε την προβλεπόμενη από το νόμο διατροφή στην πρώην σύζυγο του.

Ο άλλοτε άσος της Σίτι χρεοκόπησε το 2008, ωστόσο κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του χάρη στη συμμετοχή του, στην γερμανική έκδοση του τηλεοπτικού reality show, «I’m a Celebrity: Get Me Out of Here».
Εκείνη την εποχή εισέπραττε περίπου 1200 ευρώ τον μήνα, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα αθωώθηκε για τις κατηγορίες περί κατοχής κοκαΐνης.
Ο Ίμελ είχε 19 συμμετοχές με την εθνικής Δυτικής Γερμανίας, ωστόσο βρισκόταν στη σκιά των Ίλγκνερ (κυρίως) και Σουμάχερ.

Ήταν στην αποστολή σε δύο Μουντιάλ (1982, 1986) αλλά και στο Euro 1980.
Επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας με την Στουτγκάρδη, ενώ αγωνίστηκε στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι.

Για ένα φεγγάρι αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου της Φενέρμπαχτσε φτάνοντας πλέον στο σημείο να μην έχει μόνιμη κατοικία διαμένοντας σε φίλους και γνωστούς.
Έτσι κατέστη αδύνατο να εντοπιστεί από το δικαστήριο για να καταθέσει. Η δικηγόρος του Ινγκα Κλίμπκε αλλά και ο αδερφός του ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον Ίμελ.
«Αν δεν αποκαλύψει τα περιουσιακά στοιχεία του τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης», ανέφερε η συνήγορος του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: