Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πώς ο Ιβάν Σαββίδης απέτρεψε την καταστροφή!!

Γράφει ο Κώστας Πετρωτός
Ακόμη και τώρα, αρκετές μέρες μετά την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο, πολλοί δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της ευεργεσίας του Ιβάν Σαββίδη.  Ίσως το κάνουν σήμερα, διαβάζοντας την αποκάλυψη της στήλης.

Ποια είναι αυτή; Ότι στις 29 Σεπτεμβρίου επρόκειτο να εκδικαστούν οι 43 προσφυγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια με τις οποίες είχε παγώσει τα χρέη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τις έχανε και την επόμενη μέρα, βάσει των εκτιμήσεων που είχαν γίνει εδώ και καιρό, θα ήταν χρεωμένος με 34 εκ. ευρώ. Ποσό που φυσικά θα δημιουργούσε πρόβλημα επιβίωσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Ο Δικέφαλος θα ήταν εκτεθειμένος σε UEFΑ και ΕΠΟ και όλοι μπορούν να καταλάβουν τι θα σήμαινε αυτό.

Ο Σαββίδης με το να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη απάλλαξε τον ΠΑΟΚ από τον επερχόμενο Γολγοθά. Μάλιστα, ήταν αυτός που είχε ζητήσει να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης, αφού περίμενε την οριστική εξέλιξη με την ρύθμιση των χρεών. Τώρα μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς γιατί δεν μπορούσε να επενδύσει σοβαρά στην ομάδα του ο Σαββίδης όσο παρέμενε ανοιχτό το θέμα με τα χρέη. Τώρα, όμως, όλα είναι αλλιώς και δεν κινδυνεύει από τίποτα ο Δικέφαλος. Κι αυτός είναι ένα σοβαρός λόγος ο μεγαλομέτοχος να είναι ζεστός. 

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: