Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Καμαρώνει για τον Ρούντι…!! (pics)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν είναι και ο πλέον συμπαθής παίκτης στο κοινό πέραν αυτού της Ρεάλ. Κι ένας επιπλέον λόγος αντιπάθειας είναι η πανέμορφη σύντροφός του, που καμάρωνε για την Ευρωλίγκα.

Καμαρώνει για τον Ρούντι… (pics)
Η σύντροφος και προσεχώς σύζυγος του Ρούντι Φερνάντεθ, Χέλεν Λίντες, γέμισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το μοντέλο και ηθοποιός από την Ισπανία, πότε σε πόζα με τον ίδιο, πότε με τη μητέρα και την αδερφή του και πότε μόνη της, έδειξε να καμαρώνει για την επιτυχία του αγαπημένου της.


Campeones de Europa!!!! Ahora a celebrar esta merecida victoria!!! Enhorabuena al #RealMadrid y a @rudytitan *** We are champions of #euroleague!!! Congratulations to the team and to my Love #Rudy!!! #f4glory #halamadrid












Qué fabulosa experiencia poder vivir una competición de esta altura desde dentro... Y que orgullosa estoy de formar parte de esta gran familia del #baloncesto!! Enhorabuena a todos los madridistas y a los que vivís este deporte con pasión!! #halamadrid #euroleague #RealMadrid #final4 #f4glory











#Repost @martaff5 with @repostapp.
・・・
Q bonito es ganar! 👍👍👍 #campeones #finalfour #Madrid

















Vamos equipo!!! Partidazo en el #Palaciodelosdeportes!!! Final de la #final4!!
Go Real Madrid!! Big game tonight!! #f4glory #finalfoureuroleague #euroleague #turkishairlineseuroleague #halamadrid
 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: