Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης και μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ένας προπονητής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πρέπει να γίνεται μια συνολική προσπάθεια από όλους, Εμείς δουλέψαμε καλά, ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και κρατηθήκαμε στην πρώτη θέση που ήταν το πιο δύσκολο. Τα καταφέραμε και δείξαμε ψυχική δύναμη. Είχαμε απέναντι μας ιστορικές ομάδες και αντιπάλους όπως ο Άρης όμως ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις».
Για την συνταγή της επιτυχίας:
«Είναι η δουλειά, η υπομονή και η ηρεμία στα αποδυτήρια. Το ποδόσφαιρο δεν κρίνεται σε ένα – δύο παιχνίδια αλλά θέλει διάρκεια. Αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι τα αποτελέσματα».
Για το αν πίστευε πως η ομάδα του θα έκανε τέτοια πορεία:
«Η πίστη είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εγώ το πίστευα και ήθελα να τα περάσω και στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες. Περάσαμε το μήνυμα στα παιδιά, συσπειρωθήκαμε και κάναμε χαρούμενο και τον κόσμο μας».
Για τα προβλήματα στον Άρη:
«Ο Άρης από την αρχή της χρονιάς είχε διοικητικά προβλήματα που βγήκαν και στο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ανασυντάχθηκε αλλά η πίεση εκεί είναι πολύ μεγάλη. Προσπάθησε να μας περάσει, έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά η πίεση εμάς μας δυνάμωσε και στο τέλος αντέξαμε».
Για την σημασία της ανόδου:
«Ήταν μια άνοδος που την ήθελε όλος ο νομός Σερρών και ο Πανσερραϊκός είναι μια από τις πολύ σημαντικές ομάδες. Όλες αυτές οι ομάδες πρέπει να επανέλθουν στο προσκήνιο για να ομορφύνει το ποδόσφαιρο μας».
Για το γεγονός πως η Δόξα Δράμας στέρησε τους βαθμούς της ανόδου από τον Άρη:
«Ίσως ήταν η μοίρα μας να εξελιχθεί έτσι το πρωτάθλημα».
Για το διοικητικό συμβούλιο:
«Υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο διοικητικό συμβούλιο από νέα παιδιά, με πολύ αγάπη που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Όλοι είναι επαγγελματίες και μας έχουν λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πρέπει να στηριχτούν γιατί η Β΄ εθνική είναι άλλο πρωτάθλημα».
Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα:
«Δεν συζητήσαμε ακόμα κάτι γιατί ήταν μέρες χαράς. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις αι θα γίνει μια συζήτηση».
Για την Καβάλα:
«Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πήραν μια πρωτοβουλία οι παλαίμαχοι της Καβάλας και πάλεψαν μέχρι το τέλος».
Για την πιθανότητα να γίνουν μπαράζ:
«Ξέρω αυτά που διαβάζω. Κανονικά για τις ομάδες που αδυνατούν στην κατηγορία πρέπει να επανέλθουν οι ομάδες από κάτω. Οι αποφάσεις πρέπει να βγαίνουν γρήγορα για να ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει».
Για το πώς γιορτάστηκε η άνοδος:
«Ο πρόεδρος μας έχει ένα μαγαζί και πήγαμε εκεί. Την Παρασκευή θα γίνει στην πλατεία των Σερρών η απονομή».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: