Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Σμάιχελ: «Αξίζει τον σεβασμό όλων ο Πίρσον»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του, Νάιτζελ Πίρσον, ο τερματοφύλακας της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος φρόντισε να τονίσει πως είναι ο καλύτερος τεχνικός που έχει συνεργαστεί ποτέ, αξίζοντας τον σεβασμό όλων.
Το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν πρέπει να πάρει ο Νάιτζελ Πίρσον, βάσει των όσων δήλωσε ο Κάσπερ Σμάιχελ.
Ο πορτιέρο της Λέστερ «έσταξε μέλι» για τον προπονητή του, τον οποίο τον χαρακτήρισε τον καλύτερο που έχει συνεργαστεί ποτέ.
«Αξίζει όλο τον σεβασμό του κόσμου. Ο προπονητής ήταν απίστευτος. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Όλοι πρέπει να ξέρουν πως ο Πίρσον που βλέπουν, με αυτόν που βλέπουμε εμείς, είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Είναι χαρισματικός άνθρωπος. Γεννημένος ηγέτης», δήλωσε αρχικά.
«Νοιάζεται. Νοιάζεται βαθιά όχι μόνο για τον ποδόσφαιρο, αλλά για τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Πως πάνε οι ζωές τους. Σημαίνει πολλά για έναν παίκτη όταν έχεις έναν προπονητή που νοιάζεται τόσο βαθιά» Πιστεύω πως πρέπει να ανακηρυχθεί προπονητής της χρονιάς», προσέθεσε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: