Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αθηναίου: «Πάλι από το μηδέν…»

Η ΑΕΚ έκανε το 1-1 στη σειρά με τον Άρη και πλέον τα πάντα θα κριθούν σε 3ο ματς στη Θεσσαλονίκη… Ο Γιάννης Αθηναίου αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί κι υπογράμμισε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του!
Το blog του γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr:
Καλησπέρα σας…
Νικήσαμε τον Άρη, ισοφαρίσαμε σε 1-1 τις νίκες και προχωράμε. Γεγονός είναι, ότι η νίκη μας επί του Άρη στο ΟΑΚΑ συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, με την βοήθεια των εξαιρετικών οπαδών μας, κι αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στην Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκινούν πάλι από το μηδέν. Ξέρουμε πολύ καλά τί εστί Άρης και τι εστί… “.Nick Galis Hall” .
Είναι απαιτητή ανάγκη να δείξουμε την ίδια ενέργεια και κυρίως την ίδια σοβαρότητα, όπως αυτές, που δείξαμε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου. Ποιες είναι οι δυνατότητές μας είναι προφανές…
Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι υγιείς, για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο το πλάνο, που θα ετοιμάσουν οι προπονητές μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία των πλέι οφ. Εύχομαι να γίνει ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και του ονόματος των δύο ομάδων και να το ευχαριστηθούν όσοι το παρακολουθήσουν.
Σας ευχαριστώ
Γιάννης Αθηναίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: