Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πρίφτης: «Να… μιλήσει ο εγωισμός μας»

Ο Άρης έχει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην ΑΕΚ, στον τρίτο αγώνα για τα playoffs της Α1, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Να… μιλήσει ο εγωισμός μας»
Η βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, θα πρέπει να βγάλει τον εγωισμό των παικτών του Άρη στο τρίτο παιχνίδι των playoffs που θα γίνει στο «Nick Galis Hall», όπως είπε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, αλλά άπαντες είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να καλυφθούν τα κενά.

«Μπροστά μας έχουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς και δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σημασία του. Προερχόμαστε από μία πολύ βαριά ήττα, στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε να “μιλήσει” ο εγωισμός μας. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών σε ένα τόσο κρίσιμο χρονικό σημείο, όμως θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε τα κενά», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης στο arisbc.gr και συμπλήρωσε:

«Με την ΑΕΚ έχουμε παίξει πέντε φορές φέτος, οπότε δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Σε τέτοιους αγώνες παίζουν σημαντικό ρόλο η ψυχή και το πάθος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαφώς πρέπει να αλλάξουμε πολλά σε σχέση με τον δεύτερο αγώνα. Η άμυνα, που είναι σε συνάρτηση με τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θα παίξει βασικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα».

Για να καταλήξει ο Έλληνας κόουτς: «Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το “Nick Galis Hall”, όπως στον πρώτο αγώνα. Η συμπαράστασή του είναι καθοριστικής σημασίας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: