Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ατματζίδης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγε ο Κάμπος» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Ατματζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που δεν ανέβηκε ο Άρης: «Την απάντηση όλοι λίγο πολύ την ξέρουν. Έγιναν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και αυτό φέρει μία σύγχυση μικρή ή μεγάλη που έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχα την πεποίθηση ότι ο Άρης θα τα καταφέρει και αυτό νομίζω θα γίνει και μέσω της δεύτερης θέσης, αν συνυπολογίσουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν με τις άδειες των ομάδων».

Για το αν πιστεύει πως με τον Κάμπος ο Άρης θα ανέβαινε: «Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω. Ήρθα στον Άρη επί Καλαϊτζίδη, αλλά ουσιαστικά έπαιξα με τον Κάμπος. Εκτός από την δουλειά του που φαινόταν, είδα και την προσωπικότητά του. Την ομάδα την άφησε στην πρώτη θέση και νομίζω πως είχε δίκιο σε αυτό που είπε. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίον έφυγε. Αν ήταν όντως αυτός ο λόγος έπρεπε να φύγει από την αρχή. Ο Κάμπος έχαιρε της αποδοχής και του σεβασμού των παικτών και των νεαρότερων και αυτών που δεν έπαιζαν πολύ. Δούλευε και με τους 25 παίκτες είτε λίγο είτε πολύ».

Κλείνοντας, επισήμανε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη ίσως και να ήταν η αλαζονεία, γιατί ναι μεν ο Άρης αξίζει να διεκδικεί διακρίσεις στην Σούπερ Λίγκα αλλά πρέπει να πάει βήμα βήμα. Εμείς κοιτούσαμε τα επόμενα βήματα και όχι το αμέσως επόμενο. Και δεν εννοώ ότι οι παίκτες ήταν αλαζόνες, μόνο οι παίκτες δεν ήταν αλαζόνες. Κάποιοι άλλοι ήταν αλαζόνες και δεν εννοώ τον κόσμο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Ατματζίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: