Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Διαδοχικές συναντήσεις οργάνωσης!!

Η παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση της ερχόμενης σεζόν καθώς ο μεγαλομέτοχος είναι σε θέση να μιλά άμεσα με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο.

Στη Μίκρα, το μείζον θέμα των συζητήσεων είναι η καλύτερη προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς, με ένα από τα θέματα να είναι η επιλογή του αθλητικού κέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία.

Στον Ημίθεο, εστιάζουν σε δύο προπονητικά κέντρα και η τελική απόφαση θα ληφθεί αφ’ ενός μετά την ευόδωση του στόχου της ανόδου και αφ΄ετέρου από την παρουσία ανθρώπου της ομάδας σε αυτά ώστε να έχει σαφή εικόνα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει και το θέμα της επιλογής μιας εκ των πολλών προτάσεων που έχουν στη Μίκρα αναφορικά με την εταιρία που θα αναλάβει τη χορήγηση αθλητικού υλικού για τη νέα χρονιά. Αντίστοιχα και παρ' ότι είναι νωρίς ακόμη, στη Μίκρα θα εκμεταλλευτούν ανάλογα το brand name του Ημίθεου και για τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν (με το καλό...) στη Super League.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: