Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πόλεμος Φενέρ με «Sabah» για Κλοπ!


Η «Sabah» δημοσίευσε φωτογραφία του Γιούργκεν Κλοπ στο αεροδρόμιο της Κων/πολης, τονίζοντας πως υπογράφει στην Φενέρ. Απάντηση με βολές κατά της εφημερίδας από την ομάδα που διαψεύδει το θέμα.

Πόλεμος Φενέρ με «Sabah» για Κλοπ!
Χαμός στην Τουρκία ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την «Sabah». Αιτία στάθηκε η δημοσίευση φωτογραφίας του Γιούργκεν Κλοπ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από την τουρκική εφημερίδα, που έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές με τον Γερμανό.

Η αντίδραση από την πλευρά του συλλόγου πάντως μόνο ήπια δεν ήταν, καθώς όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα αλλά έκανε λόγο και για συστηματική επίθεση από το συγκεκριμένο Μέσο.

«Η είδηση που αφορά τον Γιούργκεν Κλόπ και βρίσκεται στην εφημερίδα “Sabah” είναι ένα ψέμα. Ο σύλλογός μας εκλαμβάνει την συγκεκριμένη ενέργεια ως μια συνέχεια της συστηματικής επίθεσης που δέχεται από το εν λόγω Μέσο από τον περασμένο Ιούλιο. Στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν, η ομάδας μας εμπλέκεται σε παιχνίδια ψυχολογία, τα οποία όμως είναι ψευδή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Φενέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: