Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Γκόγκας: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, πανηγυρίζουμε δίκαια» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Σάκης Γκόγκας, και μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του με την άνοδό της στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πίστευαν από την αρχή στην άνοδο, παρά την παρουσία του Άρη: «Εμείς εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε σπουδαίες ομάδες, πόσω μάλλον το μεγαθήριο που λέγεται Άρης. Παράλληλα όμως, πιστεύαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό τον μαραθώνιο. Πιστεύαμε πάρα πολύ στις δυνατότητές μας και στο τέλος αισθανόμαστε δικαιωμένοι και πανηγυρίζουμε δίκαια».

Είχαν άγχος στο χθεσινό παιχνίδι: «Ασφαλώς, γιατί ερχόταν στο μυαλό μας ένα παλιότερο παιχνίδι με τον Ακράτητο που διεκδικούσαμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά και πανηγυρίζουμε».

Πως γιόρτασαν την επιτυχία τους: «Γιορτάσαμε όλοι μαζί παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Νομίζω ότι το δικαιούμαστε γιατί κάναμε πάρα πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, κάτω από έντονη πίεση αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει είσαι προετοιμασμένος να λειτουργείς κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ποια ήταν τα δυσκολότερα παιχνίδια στη σεζόν: «Τα ντέρμπι ενάντια σε Άρη και Καβάλα. Πολύ δύσκολο ήταν και το ματς με το Αγιονέρι. Τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, κρύβουν παγίδες και αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος και υποτιμήσεις τον αντίπαλο, θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω όμως ότι δείξαμε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και είχαμε τη νοοτροπία του νικητή».

Που αφιερώνει την άνοδο: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και την αφιερώνουμε σε όλο το νομό Σερρών, τους φιλάθλους μας, τις οικογένειές μας, σε όλους όσους μας πίστεψαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ήταν κοντά μας».

Ακούστε όσα είπε ο Σάκης Γκόγκας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: