Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι! (preview)

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι δοκιμάζεται στο «Χόθορνς» από την Γουέστ Μπρομ, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 37ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται εν αναμονή της φιέστας, ωστόσο, απόψε θέλει κόντρα στους «baggies» να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό σερί της. Οι «μπλε» προέρχονται από το 1-1 με την Λίβερπουλ, διευρύνοντας στα 16 ματς το αήττητο που «τρέχουν» μετά την Πρωτοχρονιά.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έχουν πετύχει το στόχο τους, εξασφαλίζοντας εδώ και κάποιες εβδομάδες την παραμονή και θέλουν απέναντι στους νέους πρωταθλητές να αποχαιρετήσουν με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα το κοινό του «Χόθορνς» για φέτος.
Στα αγωνιστικά, ο Τόνι Πιούλις δεν μπορεί να υπολογίζει για σήμερα στις υπηρεσίες του Φόστερ, ο οποίος είναι και το μοναδικό πρόβλημα.
Ο Μουρίνιο από την άλλη ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τους Όσκαρ και Ραμίρες, ενώ δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα, από τη στιγμή που τα πάντα έχουν κριθεί για φέτος. Φανέλα βασικού διεκδικούν οι νεαροί, Άκε και Μπράουν.
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Φλέτσερ, Γκάρντνερ, Μόρισον, Ανιτσέμπε
Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Άκε, Μάτιτς, Γουίλιαν, Φάμπρεγας, Μπράουν, Ρεμί
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: