Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Χαριτόπουλος: «Τα πάντα για την πρόκριση…»

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε για το μεγάλο ματς και μετέφερε την αποφασιστικότητα και την πίστη της ομάδας για τη νίκη και την πρόκριση.
Αναλυτικά, όσα είπε στο paokbc.gr:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας τελικός, περισσότερο για μας παρά για το Ρέθυμνο, κυρίως επειδή έχουμε υψηλούς στόχους. Και για να τους διεκδικήσουμε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να περάσουμε στα ημιτελικά. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε όλη την χρονιά και η ομάδα μας πρέπει να είναι ένα, μία γροθιά, μέσα κι έξω από το γήπεδο και να αποδείξει στο παρκέ, ότι δίκαια είχε αυτή την θέση στην κανονική περίοδο και μπορεί να κοιτά ψηλότερα», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Χαριτόπουλος και αναφέρθηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου που… «είναι πολύ αξιόλογη ομάδα, που παίζει ένα διαφορετικό μπάσκετ και στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει την ζημιά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και απομένει να το δείξουμε στο γήπεδο».
Που μπορεί να ποντάρει όμως ο ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι; «Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ και όσοι ξεκινήσουν, αλλά και όσοι έρθουν από τον πάγκο, είτε παίξουν ένα λεπτό, είτε 20-30 λεπτά, θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την νίκη, να πάρουμε την πρόκριση, να τελειώνουμε και να πάμε για ψηλότερα. Νομίζω ότι τώρα πια δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας και θα είναι πιο κοντά στη νίκη, όποιος δώσει περισσότερο βάση στις λεπτομέρειες. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και η έδρα. Έχουμε το πλεονέκτημα πρέπει να το έχουμε και ουσιαστικά και για αυτό περιμένουμε να έρθει πιο μαζικά ο κόσμος, να μας στηρίξει και κυρίως να μας δώσει αυτή την μοναδική ώθηση που μπορεί να δώσει όταν είναι κοντά στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: