Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ιλανίδης: «Καλό Σεπτέμβρη για τον Άρη!»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού, Νίκος Ιλανίδης και μίλησε για την επιτυχία της ομάδας να ανέβει στη Football League και αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Άρης για να ανέβει ως δεύτερος την κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει απόλυτα. Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη άνοδος σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του συλλόγου! Είμαστε παρέα έξι φίλων που αγαπάμε την ομάδα, είχαμε μια υποχρέωση και ανάγκη να βοηθήσουμε την ομάδα που υποστηρίζουμε από μωρά παιδιά. Δεν κοιτάξαμε ποτέ να βρούμε επενδυτή, αμφισβητηθήκαμε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Από δικά μας χρήματα και κάποιες χορηγίες βγάλαμε εις πέρας την χρονιά. Εμείς την προηγούμενη σεζόν αναλάβαμε την ομάδα όταν ανέβηκε ο Αγροτικός. Όταν οι άλλοι έψαχναν για το που θα κάνουν προετοιμασία, το μεταγραφικό σχεδιασμό, εμείς τα είχαμε κάνει όλα και δεν χάσαμε καθόλου χρόνο. Είχαμε σωστό προγραμματισμό και οργάνωση σε όλα. Τον Δεκέμβριο με τις κατάλληλες συνθήκες ισχυροποιηθήκαμε και αν δεν κάναμε κάποια στραβά αποτελέσματα θα είχαμε τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση άνοδος. Ξοδέψαμε αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας για την απόκτηση του Ολίσε. Η προσθήκη του Ανδρούτσου κάτω από τα γκολπόστ ήταν ιδανική. Όταν είμασταν πίσω στη βαθμολογία κάτσαμε όλοι μαζί τα βάλαμε κάτω και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά πιστέψαμε και μέσα από σκληρή δουλειά πετύχαμε την άνοδο της ομάδας και είμαστε περήφανοι για αυτό. Πρωτομάστορας αυτή της προσπάθειας είναι ο Κώστας Βασιλακάκης».

Όταν μάθαμε ότι ο Άρης θα είναι στην κατηγορία μας άλλαξε όλο το σχεδιασμό. Μας αιφνιδίασε. Είναι τεράστια ομάδα με πολύ κόσμο».

Για την επόμενη μέρα: «Εμείς χρειαζόμαστε μια εβδομάδα ξεκούραση να το χαρούμε όλοι μας και φυσικά οι πρώτες σκέψεις μετά θα είναι τι θα κάνουμε στο μέλλον. Η θέση μας είναι στη Σούπερ Λιγκ, όπως αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος του Πανσερραϊκού. Η ομάδα μαζί με τη Λάρισα είναι οι μοναδικές επαρχιακές ομάδες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε επίπεδο Α΄ Εθνικής. Δεν περιμένουμε σωτήρες, απο μηχανής θεούς και αν στηρίξει ο κόσμος όπως έκανε χθες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν χρειαζόμαστε κάποιον μεγαλοπαράγοντα. Το είδατε και αυτό φέτος με την άνοδο που καταφέραμε. Χορτάσαμε από σοφούς και μεγάλα λόγια».

Για το αν μπορεί ο Άρης να βγει ως δεύτερος: «Ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος ο δεύτερος μπορεί να ανεβεί. Κανείς δεν σου λέει σίγουρα το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν βγάζουμε άκρη. Η απόφαση θα βγει μέχρι το Σεπτέμβριο. Στην Ελλάδα είμαστε. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα υπάρχει περίπτωση να βγει απόφαση στις 6 Ιουνίου. Είναι κρίμα για τους ανθρώπους που τέτοιες εποχές δύσκολες δίνουν τόσα χρήματα και δεν τους σέβονται».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: