Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Πλησιάζει σε Αστέρα ο Δημούτσος!

Στόχο να τονώσει το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ του έχει ο Αστέρας Τρίπολης για το φετινό καλοκαίρι και στο πλαίσιο αυτό η περίπτωση του Ελίνι Δημούτσου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πλησιάζει σε Αστέρα ο Δημούτσος
Μετά τους Ταξιάρχη Φούντα και Απόστολο Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Ελίνι Δημούτσου που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ομάδα και παίκτης επέλεξαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους, αφού ούτε ο Ατρόμητος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του διεθνούς μέσου, ενώ ούτε ο ποδοσφαιριστής θέλησε να μειώσει τις αποδοχές του για να μείνει στο Περιστέρι.

Ωστόσο, ο 27χρονος δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού έχει προταθεί στον Αστέρα Τρίπολης και οι Αρκάδες δεν μένουν αδιάφοροι για την περίπτωσή του, από τη στιγμή μάλιστα που αναμένονται αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Live Sport» παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Χουάν Μουνάφο και φυσικά ο Φερνάντο Ουσέρο που ουσιαστικά δεν υπάρχει στον Αστέρα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μέχρι να ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του παίκτη με τον Ατρόμητο, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωνε την ύπαρξη επαφών, ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορούν να μιλήσουν από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος, ωστόσο με τις νεότερες εξελίξεις οι διαπραγματεύσεις είναι υπαρκτές και το πιο πιθανό είναι να υπάρξει συμφωνία, αφού και ο Δημούτσος επιθυμεί τη μεταγραφή του στους Αρκάδες.

Εξάλλου, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Μάρτιν Ρόλε για τον οποίο η Σαν Λορέντζο ζήτησε 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: