Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν!

Εντός της ημέρας θα συναντηθούν ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φρανκ Άρνεσεν, με πρώτο θέμα συζήτησης να είναι η υπόθεση του προπονητή και στη συνέχεια οι μεταγραφές. Ποια τα δεδομένα για Κονσεϊσάο.

Τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν
Συνάντηση κορυφής θα υπάρξει σήμερα στον ΠΑΟΚ, καθώς θα συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο αθλητικός διευθυντής δεν έχει καταφέρει ακόμα να συμφωνήσει με κάποιον προπονητή, καθώς το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το επίπεδό του.

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει η συνάντηση του Δανού με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες των επαφών που είχε με τους υποψήφιους προπονητές το προηγούμενο διάστημα και να δουν ποιος ταιριάζει στα «θέλω» και στα «δίνω» του Σαββίδη και του συλλόγου.

Μετά τον Ιγκόρ Τούντορ, το νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια είναι εκείνο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον είναι προπονητής και έκανε δύο πολύ καλές σεζόν στην πατρίδα του. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως αποτελεί της διοίκησης και όχι του Άρνεσεν, στον οποίο γίνεται μία προσπάθεια να του περάσουν πως αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Από εκεί και πέρα, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, την ώρα που διάφορα σενάρια από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Ζέλικο Μπρκιτς. Πρόκειται για τον Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018, και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κάλιαρι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή με την πλευρά του 29χρονου γκολκίπερ για να διαπιστώσει αν επιθυμεί να αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς, ενώ υπάρχουν φήμες πως συναντήθηκαν στη Δανία, στο περιθώριο του αγώνα με τη Σερβία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: