Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ιντζάγκι έφυγε, Μιχαΐλοβιτς έρχεται!

Χωρίς να καταφέρουν να βρουν συναινετική λύση, Μίλαν και Φίλιπο Ιντζάγκι θα ακολουθήσουν οριστικά ξεχωριστούς δρόμους, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόλυση του νεαρού τεχνικού.

Ιντζάγκι έφυγε, Μιχαΐλοβιτς έρχεται
Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, Μίλαν και Φίλιπο Ιντζάγκι δεν κατάφεραν να βρουν μια συμβιβαστική λύση για τη λύση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα οι Μιλανέζοι να ανακοινώσουν την απόλυση του Ιταλού τεχνικού.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι απέλυσε τον προπονητή, Φίλιπο Ιντζάγκι, τον οποίο ευχαρίστησε για τη δουλειά που πραγματοποίησε».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν είχε ειδοποιήσει τον νεαρό προπονητή ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά και όλο αυτό το διάστημα γινόταν μια προσπάθεια ώστε να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών μέσω συμβιβαστικής λύσης και λόγω σεβασμού προς τα όσα είχε προσφέρει ως παίκτης.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και τελικά ο «Πίπο» απολύθηκε. Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση για να αναλάβει καθήκοντα ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μιλανέλο για να υπογράψει για 2+1 χρόνια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: