Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Comeback Μπαλτάκου στον Παναθηναϊκό!

Επιστρέφει με θεσμικό και πιο ενεργό ρόλο στα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Τάκης Μπαλτάκος, που επί χρόνια ήταν δεξί χέρι της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Comeback Μπαλτάκου στον Παναθηναϊκό
Ενισχύεται εξωαγωνιστικά ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τάκης Μπαλτάκος είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του δεύτερου στα δρώμενα της ΚΑΕ.

Τον τελευταίο καιρό, ο άλλοτε νομικός σύμβουλος του συλλόγου βρισκόταν στο πλάι του πρώην πρόεδρου του τριφυλλιού, είχε συμμετοχή στις αποφάσεις και προσεχώς αναμένεται να πάρει θεσμικό πόστο στο εσωτερικό της ομάδας.

Κάτι που σημαίνει πως θα αναβαθμιστεί και αυτόματα θα αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες στους Κυπελλούχους Ελλάδας, όσον αφορά σε θέματα εκτός παρκέ.

Ουσιαστικά ο ρόλος του θα ‘ναι άκρως συμβουλευτικός προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αποτελώντας κάτι σαν το «δεξί χέρι» του Δ. Γιαννακόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπαλτάκος μπήκε πριν πολλά χρόνια στην πράσινη ΚΑΕ ως νομικός σύμβουλος –νομικός γαρ στο επάγγελμα. Στη συνέχεια αναβαθμίστηκε ο ρόλος του, φτάνοντας σε σημείο να αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη (έχοντας λόγο σε σοβαρές αποφάσεις και εκπροσωπώντας την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις) των Παύλου και Θανάση, ιδιοκτητών τότε του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: