Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σιανί και νέα λίστα!

Τις επαφές με την πλευρά του Μικαέλ Σιανί συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται για τις εναλλακτικές λύσεις, εφόσον στραβώσει και η υπόθεση του Γάλλου.

Σιανί και νέα λίστα
Μόνο ο Μικαέλ Σιανί έχει απομείνει από την πρώτη λίστα που είχαν ετοιμάσει στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση ενός βασικού στόπερ μέσα στο καλοκαίρι. Ο Τόμας Σίβοκ πήγε στη Μπούρσασπορ, ενώ ο Εμίρ Σπάχιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία ή την Τουρκία.

Οι «πράσινοι» είχαν και χθες επαφές με την πλευρά του Γάλλου στόπερ, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όμως παράλληλα περιμένει προτάσεις από την Αγγλία και την πατρίδα του.

Στην τελευταία επικοινωνία του «τριφυλλιού» με τον 31χρονο άσο έδειξαν ότι τον θέλουν πολύ, όμως τον ενημέρωσαν ξανά πως δεν μπορούν να περιμένουν πολύ καιρό να λάβει τις αποφάσεις του για το μέλλον του. Όσον αφορά το οικονομικό, η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Σιανί, έστω και αν φτάνει στο συγκεκριμένο ποσό με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Για παν ενδεχόμενο ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος αρχίζουν να προχωρούν τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι έτοιμοι και να κάνουν τις εισηγήσεις τους στον Γιάννη Αναστασίου και τη διοίκηση. Όπως γράφει η SportDay, έχει σχηματιστεί φάκελος με 30 στόπερ, με δέκα από αυτούς να βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα και να μην έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους (με μοναδική εξαίρεση τον Ανχελέρι).

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Ελάντερ, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Σουηδού άσου και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» θα πληρώσουν μόνο τα τροφεία στη Μάλμε (περίπου 300.000 ευρώ) για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο παίκτη, ο οποίος προορίζεται για εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: