Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αλλάζει πρόσωπα ο Μαρκαριάν!!

Οκτώ αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα της Εθνικής στο αυριανό φιλικό με την Πολωνία σε σχέση με το ματς κόντρα στα Νησιά Φερόε. Τη θέση τους διατηρούν οι Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης και Καρέλης.

Αλλάζει πρόσωπα ο Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική για περίπου μία ώρα, φανερώνοντας τις προθέσεις του αναφορικά με τους έντεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι κόντρα στους Πολωνούς.

Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Καπίνο, δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Λουκάς Βύντρα, αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης και οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Βαγγέλη Μόρα.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης (δεξιά) και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης (αριστερά), ενώ ο Σωτήρης Νίνης θα έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Δημήτρης Κολοβός, στην αριστερή πλευρά ο Ταξιάρχης Φούντας και στην κορυφή της επίθεσης ο Νίκος Καρέλης. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Σέρχιο Μαρκαριάν με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα και να παρουσιάσει η «γαλανόλευκη» ένα καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που είδαμε στα Νησιά Φερόε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: