Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Χωρίς Ντράγκιτς, αλλά με Ντάνστον η Σλοβενία!

Το όνομα του Γκόραν Ντράγκιτς απουσιάζει από την προεπιλογή της Σλοβενίας, εκ των αντιπάλων της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ, αλλά στη λίστα είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Χωρίς Ντράγκιτς, αλλά με Ντάνστον η Σλοβενία
Δίχως το μεγάλο της αστέρι θα παραταχθεί η Σλοβενία στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου), όπου στην πρώτη φάση είναι μια από τις αντιπάλους της Εθνικής. Ο γκαρντ του Μαϊάμι δεν είναι στην προεπιλογή του Γιούρι Ζντοβτς και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Στη λίστα υπάρχει το όνομα του Μπράιαντ Ντάνστον, με τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού να ενισχύει τη Σλοβενία εφόσον αποκτήσει εγκαίρως διαβατήριο από τη χώρα. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Μίρζα Μπέγκιτς.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ζντοβτς: Γιούρε Μπάλαζιτς (Ισταμπούλσπορ), Γιάκα Μπλάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ζίγκα Ντίμετς (Ρογκάσκα), Ζόραν Ντράγκιτς (Μαϊάμι Χιτ), Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός), Νεμπόισα Γιοκσίμοβιτς (Κρκα), Γιάκα Κλόμπουτσαρ (Ουλμ), Άλεν Όμιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Κλέμεν Πρέπελιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Ούρος Σλόκαρ (Εστουντιάντες), Γκάσπερ Βίντμαρ (Νταρουσάφακα).

Η Σλοβενία πέρα από την Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Κροατία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ και Γεωργία στην πρώτη φάση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: