Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

«Χτυπά» παντού!


Την ώρα που στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα για Σκόκο, προχωρούν οι κινήσεις για Τζεμπούρ, στόπερ και τερματοφύλακα. Σαφής θέση υπέρ «Αγια-Σοφιάς» από ΣτΕ.

«Χτυπά» παντού

Ο μεγάλος στόχος λέγεται Νάτσο Σκόκο και οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψει. Ο μάνατζέρ του χθες επιβεβαίωσε πως η πρόταση της «Ένωσης» είναι μακράν η καλύτερη για τον πελάτη του, αλλά σε πρώτη φάση η Νιούελς Ολντ Μπόις δεν δείχνει διάθεση πώλησής του. Πάντως στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα και είναι οπλισμένοι με υπομονή για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Επειδή όμως θα χρειαστεί χρόνος και λεπτοί χειρισμοί, στην παρούσα φάση το βάρος πέφτει σε μια άλλη… επιστροφή, αυτή του Ράφικ Τζεμπούρ. Το θέμα προχωρά, τις δύο πλευρές φαίνεται να χωρίζουν λεπτομέρειες (λέγεται πως δεν τα βρίσκουν στη διάρκεια του συμβολαίου, με τον παίκτη να θέλει κλειστό διετές) και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωρά για τις προσθήκες στις θέσεις του τερματοφύλακα και του στόπερ, που είναι πιθανό να κλείσουν νωρίτερα από τις υπόλοιπες.

Όχι απλώς απορρίπτει την προσφυγή, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας προτρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Το διατακτικό της απόφασης, που από χθες έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της «Ένωσης» και από σήμερα θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να κινηθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής μελέτης και της έκδοσης της οικοδομικής άδειας (μέσα στο καλοκαίρι) αναφέρει πως η «Αγια-Σοφιά» πρέπει να προχωρήσει για ιστορικούς και πραγματικούς λόγους. Το πρώτο σκέλος αφορά στις ρίζες της ΑΕΚ στην προσφυγιά και την κατασκευή του μουσείου που περιλαμβάνεται στο σχέδιο, ενώ το δεύτερο στην αναβάθμιση της Νέας Φιλαδέλφειας και των γύρω περιοχών από ένα τόσο μεγάλο έργο.

*Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ και θα αρχίσει η σχετική διαφημιστική καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μητσικώστας και ποδοσφαιριστές της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: