Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Θέλουν και τους θέλουν!

Σλούκας και Ντάνστον επιθυμούν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, ενώ αντίστοιχη είναι και η επιθυμία της ομάδας. Τι δηλώνουν οι ίδιοι και τα δεδομένα των δύο υποθέσεων. Η αισιοδοξία του Σφαιρόπουλου.

Θέλουν και τους θέλουν

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Κώστα Σλούκα, μετά και την εμπλοκή του Παναθηναϊκού που κατέθεσε πρόταση 1,6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον παίκτη. Προτεραιότητα του 25χρονου γκαρντ είναι ο Ολυμπιακός και φαντάζει πολύ δύσκολο ως απίθανο να αποφασίσει να αλλάξει στρατόπεδο κι αν δεν τα βρει με τους «ερυθρόλευκους» το πιθανότερο είναι να πάει στο εξωτερικό.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις. Πρώτα, πάντως, θα συζητήσω με τον προπονητή μου, για το πλάνο της νέας χρονιάς κι από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τους προέδρους για το οικονομικό, το οποίο θεωρώ πως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ποτέ δεν κοίταξα πρώτα τα χρήματα. Βέβαια, είμαι και επαγγελματίας», δήλωσε στη Live Sport ο διεθνής άσος, το θέμα του οποίου δεν θα γίνει σίριαλ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ξεκάθαρος για την περίπτωση του Σλούκα. «Κάθε ομάδα πρέπει να διατηρεί τον κορμό της. Πιστεύω ότι ο Κώστας θα μείνει στην ομάδα γιατί είναι ένας παίκτης που έχει έναν ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό ρόλο, και όσο μεγαλώνει και παίρνει εμπειρίες γίνεται ακόμη πιο απαραίτητος. Πιστεύω ότι για το καλό του Κώστα και του Ολυμπιακού, αφού το θέλουν και οι δύο πλευρές, το θέλει και ο προπονητής, ο γάμος πρέπει να γίνει», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

Σε ό,τι αφορά στον Μπράιαντ Ντάνστον, πολλά θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις του Αμερικανού σέντερ που έχει μεγάλη ζήτηση διεθνώς. Ο ίδιος, πάντως, θέλει να συνεχίσει εδώ, τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο και για εξωαγωνιστικούς (η σύντροφός του είναι Ελληνίδα). «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τι θα γίνει, αλλά μου αρέσει στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να μείνω. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε», δήλωσε στη SportDay. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: