Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Υπογραφές και μεταγραφές!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να προχωράει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σε πρώτο πλάνο ο Ζόνατας.

Υπογραφές και μεταγραφές
Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ολυμπιακού και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να βρει λύση για να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς οι δύο πλευρές να φτάσουν στα άκρα.

Μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας του 37χρονου προπονητή με τα «λιοντάρια», θα υπάρξει η ανακοίνωση της πρόσληψής του από τους Πειραιώτες. Εκείνο που προκύπτει είναι πως η φιλοσοφία του διαφέρει από εκείνες των Ζαρντίμ και Περέιρα, καθώς του αρέσει να παίζει με σύστημα 4-3-3 και έχει γενικότερα πιο επιθετικές βλέψεις σε σχέση με τους άλλους δύο.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρήκε προπονητή, θα ξεκινήσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι «κλεισμένος» και απομένει η έγκριση του νέου τεχνικού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει η περίπτωση του Μπερμπάτοφ, αλλά εκείνη του Ζόνατας της Έλτσε. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μίνο Ραϊόλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: