Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Διακαής πόθος ο Νιόπλιας!

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Νιόπλια βρίσκεται το γκρουπ επιχειρηματιών που ανέλαβε να «τρέξει» τον ΟΦΗ. Πιθανή και η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Διακαής πόθος ο Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί τον «εκλεκτό» του γκρουπ επιχειρηματιών που θα ηγηθεί του νέου ΟΦΗ (της Γ΄Εθνικής), ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κρητικών. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές με τον μέχρι πρόσφατα προπονητή του Ατρόμητου.

Ο 50χρονος κόουτς βρίσκεται στο μυαλό των συγκεκριμένων ανθρώπων εδώ και καιρό και από σήμερα που ουσιαστικά είναι τα αφεντικά του συλλόγου, μετά τη Γενική Συνέλευση, τρέχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Θεωρούν, ότι έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούν για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Πιθανόν, ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ από το 1982 έως το 1993 και από το 1996 έως το 2002 (ήταν αρχηγός) να έχει για βοηθό του, εφόσον πει το «ναι», τον Νίκο Κολιτσιδάκη, καθώς συνεργάστηκε μαζί του και τους Περιστεριώτες.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Γιάννης Χατζηνικολαου στον ΟΦΗ, αλλά ως και ως τεχνικός διευθυντής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: