Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Πράσινη αντεπίθεση!


Πεισμωμένοι στον Παναθηναϊκό μετά την απώλεια του τίτλου, προχωρούν για τη δημιουργία ισχυρής ομάδας. Αναμονή για Σλούκα, ελπίδες για Καλάθη, παραμένει ο Γκιστ. Σύντομα ο νέος προπονητής.

Πράσινη αντεπίθεση
Η απώλεια του τίτλου έχει πεισμώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για την ισχυροποίηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Τη στιγμή που στο θέμα προπονητή σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι οριστικό, γίνονται οι πρώτες ενέργειες για την ισχυροποίηση του ρόστερ.

Η πρόταση στον Κώστα Σλούκα για διετές συμβόλαιο έναντι 1,6 εκατ. ευρώ δεν είναι, σύμφωνα με τους «πράσινους», κίνηση εντυπώσεων αλλά ουσίας. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι με το μέρος τους, καθώς ο 25χρονος γκαρντ δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και δύσκολα φαίνεται πως θα έπαιρνε την απόφαση να αλλάξει… στρατόπεδο.

Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» περιμένουν τον Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ θα περιμένει μέχρι τα μέσα Ιουλίου μήπως προκύψει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ που να τον καλύπτει, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο. Εφόσον γυρίσει στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός έχει την προτεραιότητα και τα χρήματα για να τον κάνει δικό του, καθώς προορίζεται για να αποτελέσει το βασικό πόλο στην περιφέρεια στη μετα-Διαμαντίδη εποχή. Άλλωστε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναμένεται να υπογράψει για ένα χρόνο και πιθανότατα μετά να αποσυρθεί.

Από εκεί κι έπειτα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ παραμένει τόσες μέρες στην Αθήνα, κάνει ατομικές προπονήσεις κι έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του. Ο ίδιος θέλει να μείνει, η ΚΑΕ είναι διατεθειμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην ομάδα, παρότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Αλλαγές αναμένονται και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, με πρώτη την επιστροφή του Τάκη Μπαλτάκου (που ουσιαστικά εδώ και καιρό είχε συνεργασία με την οικογένεια Γιαννακόπουλου) σε κάποιο νευραλγικό πόστο στην ΚΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: